De Fairhuur

Horus is een heerlijk huis op een unieke plek. Door Horus te verhuren kunnen wij maar ook anderen van Ameland komen genieten. Wij verhuren Horus in het laagseizoen per weekend, midweek of week. Noot: Horus heeft geen centrale verwarming. Er is in de woonkamer een heerlijke haard, maar de slaapkamers zijn niet verwarmd. Houd hier rekening mee!

Weetjes

Iedere huurder is zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak. Wij vertrouwen erop dat iedere huurder het huis keurig schoon achterlaat.


Zaterdag is de wisseldag, 13.00 uur is het wisseluur. D.w.z. dat de huurders om 13.00 uur het huis moeten verlaten en dat de nieuwe huurders zich vanaf 13.00 mogen melden. Let wel, zaterdag is dé wisseldag. In het hoogseizoen betekent dit volle boten. Wilt u de auto mee, reserveer dit zo snel mogelijk. Nog liever laat de auto aan de vaste wal en beleef het eiland en al zijn elementen te voet of per fiets.

De overtocht:

Boottickets kunt u online kopen bij

wagenborgpassagiersdiensten

U kunt hier ook uw parkeerkaart voor de pier van Holwerd kopen. Op Ameland aangekomen kunt u ervoor kiezen de bus naar Ballum te nemen. Sinds 01-01-2017 is het mogelijk op Ameland te reizen met uw OV-kaart, ook uw studenten OV. Daarnaast kunt u in de bus betalen met contant en met pin. Komt u met eigen vliegtuig? Geen probleem, het vliegveld is op loopafstand.

Tot slot:

Huisdieren in overleg.


Zelf meenemen: hoeslakens, dekbedhoezen, hand- en keukendoeken.Vragen? Neem even contact met ons op!